Νέα Υόρκη, μια εβδομάδα τον Ιανουάριο με 650€

Photo by James Ting / unsplash

Ταξίδεψε για μια εβδομάδα τον Ιανουάριο στη Νέα Υόρκη, με διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4* της αλυσίδας Hilton, πολύ κοντά στη Times Square, στη καρδιά του Μανχάτταν. Τελική τιμή 650€ για αεροπορικά και διαμονή, με αναχώρηση από Αθήνα. 

Ημερομηνίες:

10/01 - 16/01
17/01 - 23/01
24/01 - 30/01

*Για να ταξιδέψετε στη Νεα Υόρκη θα πρέπει να είστε πλήρως εμβολιασμένος σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν αυτή την στιγμή. Για περισσότερα μπείτε στον επίσημο ιστότοπο ενημέρωσης της IATA

*Σημειώστε πως στη Νέα Υόρκη έχει πολύ κρύο τον Ιανουάριο με θερμοκρασίες που πέφτουν αρκετά συχνά κατω από τους 0 βαθμούς Κελσίου. Είναι όμως η μόνη περίοδος αν θέλετε να ταξιδέψετε φθηνά στην πανάκριβη Νέα Υόρκη.

Αεροπορικά εισιτήρια 
Οι πτήσεις είναι με την British airways με ενδιάμεση στάση και μικρή αναμονή στο Λονδίνο και κοστίζουν μόλις 344€ το άτομο με επιστροφή. Κράτηση μπορείτε να κάνετε από την ιστοσελίδα petas.gr

Παράδειγμα:

Αθήνα - Νέα Υόρκη (JFK) 17/01 - 09:15
Νέα Υόρκη (JFK) - Αθήνα 23/01 - 18:30

*Η τιμή αφορά τον ναύλο basic economy  και περιλαμβάνει μια χειραποσκευή έως 10 κιλά με διαστάσεις 56cm x 45cm 25cm και μια μικρή τσάντα χειρός ή πλάτης με διαστάσεις 40x30x15cm. 

*Προσοχή, κατά την διάρκεια της αναζήτησης από την σελίδα petas.gr θα σας εμφανίσει πολλά αποτελέσματα με χαμηλότερη τιμή, τα οποία έχουν μεγαλύτερη αναμονή ή αλλαγή αεροδρομίου στο Λονδίνο. Η καλύτερη και φθηνότερη επιλογή είναι οι πτήσεις που εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα. Για καλύτερα αποτελέσματα επιλέξτε την British airways στα φίλτρα. 



Διαμονή
Το Double tree by Hilton Times Square west είναι ξενοδοχείο 4* της αλυσίδας Hilton και βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με τα πόδια από την Times Square, την καρδιά του Μανχάτταν. Το κόστος του για ένα δίκλινο δωμάτιο είναι στα 610€ για έξι βράδια για 17/01 με 23/01, με δυνατότητα ακύρωσης έως 4 μέρες πριν σε περίπτωση που αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. 


*Στη τιμή περιλαμβάνονται διάφορες εκπτώσεις που ισχύουν μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες της booking και για κρατήσεις από mobile συσκευές μέσω της εφαρμογής.



Διευκρινίσεις:

Ανάλυση τιμής για 2 ατομα 
Αεροπορικά εισιτήρια: 688€
Διαμονή: 610€
Σύνολο: 1298€ / 2 = 649€ το άτομο 


-Οι τιμές βασίζεται με βάση τα 2 ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

-Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (24/08/2022) και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίες αυτής.

-Το ταξίδι αφορά ταξιδιωτική πρόταση και όχι ολοκληρωμένο πακέτο ταξιδιωτικού γραφείου. Οι κρατήσεις γίνονται ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες και δεν υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε τις κρατήσεις για εσάς. Για οποιοδήποτε πληροφορία σχετικά με το ξενοδοχείο ή την αεροπορική εταιρία απευθυνθείτε κατευθείαν σε αυτούς. 

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال