Τριήμερο στη Σαντορίνη το Πάσχα με 60€



Ταξιδέψτε αεροπορικώς το Πάσχα στη Σαντορίνη, με διαμονή σε ξενοδοχείο διαμερισμάτων με πολύ καλές κριτικές κοντά στα Φηρά. Τελική τιμή 60€ για αεροπορικά και διαμονή ,από Αθήνα.

Οι ημερομηνίες είναι 01/05 με 03/05


ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι με απευθειας πτήσεις με την Ryanair και κοστίζουν μόλις 25€ με επιστροφή το άτομο. Κράτηση θα κάνετε απευθείας από την εφαρμογή ή ιστοσελίδα της ryanair.com

Παράδειγμα:

Αθήνα - Σαντορίνη 01/05 - 06:30
Σαντορίνη - Αθήνα 03/05 - 08:20


* Στην τιμή του αεροπορικού εισιτηρίου περιλαμβάνεται μόνο μια μεσαία τσάντα πλάτης με διαστάσεις 40x25x20cm. Αν θέλετε να πάρετε και μια χειραποσκευή με ρόδες έως 10 κιλά θα πρέπει να την αγοράσετε με επιπλέον κόστος.

*Η Ryanair με κάθε κράτηση προσφέρει δωρεάν αλλαγή ημερομηνίας μέχρι και 7 μέρες πριν την αναχώρηση, πληρώνοντας μόνο την διαφορά ναύλου σε περίπτωση που αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια.


ΔΙΑΜΟΝΗ

Το Anna Pension έχει πολύ καλές κριτικές και βρίσκεται στο χωριό Καρτεράδος, σε απόσταση 1,5χλμ. από τα γραφικά σοκάκια στα Φηρά, που είναι η πρωτεύουσα της Σαντορίνης. Διαθέτει εξωτερική πισίνα με ξαπλώστρες καθώς και κλιματιζόμενα δωμάτια με τηλεόραση, ψυγείο και κάποια με μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή τον κήπο. Η τιμή του για 2 βράδια είναι στα 68€ για ένα δίκλινο δωμάτιο με δωρεάν ακύρωση.


Κάνε κράτηση από την Booking.com


*Λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που ισχύουν λόγω Covid προτείνουμε να κάνετε πάντα κράτηση διαμονής με δωρεάν ακύρωση σε περίπτωση που αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν ακύρωση έως 3 μέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού.








ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Αν θέλετε πιο Lux διαμονή, προτείνουμε το Eternity Suites Santorini το οποίο βρίσκεται στα Φηρά, ελάχιστα λεπτά μακριά με τα πόδια από τα γραφικά σοκάκια. Διαθέτει υπόσκαφες σουίτες με υδρομασάζ, τηλεόραση, κλιματισμό και δωρεάν WiFi. Η τιμή του για 2 βράδια σε δίκλινη σουίτα με ιδιωτικό υδρομασάζ είναι στα 210€ με δωρεάν ακύρωση. 


Κάνε κράτηση από την Booking.com


*Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν ακύρωση έως 30 μέρες πριν την ημερομηνία του ταξιδιού. 










ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ 

Ανάλυση τιμής για 2 άτομα
•Αεροπορικά εισιτήρια: 50€
•Διαμονή Anna Pension: 68€
•ΣΥΝΟΛΟ: 118€ / 2 = 59€ το άτομο

- Οι τιμές βασίζονται με βάση τα 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με μοίρασμα των εξόδων της διαμονής.

*Οι αναγραφόμενες τιμές ισχύουν την στιγμή που αναρτήθηκε αυτή η δημοσίευση (08/03) ,και ενδέχεται να έχουν αυξηθεί μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής. 

*Το ταξίδι είναι do it yourself (DIY) πρόταση ταξιδιού. Ο καθένας κάνει τις κρατήσεις μόνος του ακολουθώντας τις οδηγίες.

Νεότερη Παλαιότερη

نموذج الاتصال